Колектив кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності взяв активну участь у роботі Міжнародної конференції ISD 2022 в Словацькому аграрному університеті в м.Нітра

13 травня 2022 року
Нітра, Словаччина

11-13 травня 2022 року відбулась Міжнародна науково-практична конференція INTERNATIONAL SCIENTIFIC DAYS 2022 "Efficient, Sustainable and Resilient Agriculture and Food Systems – the Interface of Science, Politics and Practice", яка була організована на базі Словацького аграрного університету (САУ) в м.Нітра.

 

В роботі конференції активну участь взяли викладачі кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності: професор Віталій Луцяк, доценти Анатолій Остапчук, Лариса Діброва, Олена Ковтун, Олександра Ралко. Відповідно до затвердженої процедури, до виступів були залучені ті доповіді, які пройшли процес подвійного рецензування. Програма заходу - лінк.

З офіційним вітальним словом до учасників конференції звернулась Єлєна Горська, декан факультету економіки та менеджменту САУ та анонсувала про відкриття можливостей, які надає проєкт COMFOCUS (https://comfocus.eu), що наразі функціонує на факультеті.

  

Ключевим запрошеним спікером пленарного засідання був Юрай Сіпко, член Європейського економічного та Соціального комітету (Брюссель) з темою «Current socio-economic development of the economies of the EU member states».

Під час свого виступу він детально проаналізував стан економічного розвитку даних держав та зупинився, зокрема, на тих викликах, що очікують ЄС від нової геополітичної та економічної ситуації. 

  

Доцент Лариса Діброва є співавтором та була співдоповідачем по темі "Determinants of Corn Market Development in Ukraine in the Context of Global Challenges", яка була зазначена в секції 1 "The AgriFood Policy: Economics, Management, Trade, Foreign Investments, Industrial Policies and Logistics".

Друга секція "Bioeconomy, Resourse Management and Suistainable Development" була забезпечена участю доцента кафедри Олександри Ралко з презентацією на тему "CSR as a Model for Sustainable Development of Relations between Business and Universities".

З доповіддю на тему "Decision Making for Ensuring Food Security in Ukraine" до роботи третьої секції "Healthy and Suistainable Food Consumption" долучилась доцент Олена Ковтун.

А також відбулась презентація професора Віталія Луцяка у співавторстві з доцентом Анатолієм Остапчуком на тему "The Empirical Research on Managing Consumer Behaviour and Making Decisions in Tourism while the COVID-19 Pandemic Affection" в рамках роботи секції 4 "Food Chain and Unfair Trade Practices".

Всі учасники отримали сертифікати про участь в конференції.

Олена Ковтун,

доцент кафедри адміністративного менеджменту

та зовнішньоекономічної діяльності

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook