ХІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»
ПРОДОВЖУЄМО ПОДАЧУ МАТЕРІАЛІВ ДО 10 ТРАВНЯ, КОНФЕРЕНЦІЯ -12 ТРАВНЯ. ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ !!!
DEAR COLLEAGUES!
WE INVITE scientists, graduate students and students take part in the work
ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
ЗАПРОШУЄМО вчених, аспірантів і студентіввзяти участь у роботі
XІ Міжнародної науково-практичної онлайн конференції вчених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства»,
яку проводить Національний університет біоресурсів і природокористування України
12-13 травня 2022 р.
XІ International scientific and practical online conference of scientists, postgraduates and students "Scientific achievements in solving urgent problems of raw materials production and processing, standardization and food safety" which held by the National University of Life and Environmental Sciences of Ukraine May 12-13, 2022
Для ухвалення рішення щодо включення Вас до учасників конференції та Вашої доповіді в програму конференції Вам необхідно надіслати на електронну адресу оргкомітету [email protected] такі дані:
To make a decision to include you to the conference participants and your report in the program of the conference, you must send it to the address of the organizing committee [email protected] by e-mail:
до 5 травня 2022 р. until Maу 5, 2022
- application for participation in the conference;
- the text of the reports;
- заявку на участь у конференції;
ЗАЯВКА на участь у конференції подається в електронному вигляді за посиланням
https://forms.gle/r5SKJjDD1JixQmFD7
- тези доповідей;
- копію документа про сплату оргвнеску
1. Запрошення на конференцію
2. Шаблон для друку тез на конференцію - Шаблон тез 2022 (72 kB) - завантажити
Also, anyone can publish an article in a scientific journal «Scientific journal «Animal Science and Food Technology» Registration requirements are posted on the website http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Tekhnologiya .
Також, бажаючі можуть опублікувати статтю в науковому журналі «Scientific journal «Animal Science and Food Technology» (Тваринництво та технології харчових продуктів»). Вимоги до оформлення розміщені на веб-сторінці http://journals.nubip.edu.ua/index.php/Tekhnologiya.
Форма участі - дистанційна
Підключитися до відеоконференції ви зможете за посиланнями:
ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 12 травня 2022 р. о 10.00
за посиланням: https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=ma7e5f4b6be18122fd4eae789dd45c2ad
Номер: 2671 489 8648 Пароль: JWyMzJwv247
Секційні засідання
1 секція Стандартизація і сертифікація продукції АПК та технологій і засобів її виробництва:
https://meet.google.com/ngi-jnrw-bvs
2 секція Сучасні аналітичні методи аналізу показників якості та безпечності с.-г. сировини та продовольства (Українська лабораторія якості і безпеки продукції АПК)
https://meet.google.com/xto-vsyc-deq
3 секція Інноваційні технології переробки продовольчої сировини
https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=m130ad0e863b220400d3b4b4c8d1f2fa9
Номер: 2673 685 5534 Пароль: 2022
4 секція Процеси і обладнання виробництва та переробки продукції АПК
https://nules.webex.com/nules-ru/j.php?MTID=md520d664da97365d27c6aef18b1f8a4d
Номер: 2673 867 1686 Пароль: XYkG8kBjK62