Бакалаври заочної форми навчання механіко-технологічного факультету успішно склали атестаційний екзамен

7 травня 2022 року
     Сьогодні, коли російський агресор підступно і підло воює з нашим народом, ми впевнено продовжуємо освітній процес та достойно завершуємо надзвичайно важкий, для освітньої спільноти, навчальний рік.
     Орієнтуючись на наказ ректора Університету від 18 березня 2022 р. № 160 «Про завершення другого семестру 2021-2022 навчального року» та рішення Вченої ради механіко-технологічного факультету від 31 березня 2022 р. студенти заочної форми навчання ОС «Бакалавр» факультету, з 4 до 6 травня 2022 року пройшли підсумковий контроль знань у вигляді атестаційного екзамену. Екзамен складався із двох блоків: з тестового контролю, на платформі E-learn та співбесіди з членами екзаменаційних комісій. Під час проходження тестового контролю, студенти опрацьовували 10 питань з варіативністю відповідей та давали відповіді на 2 відкриті питання. На співбесіді, випускники обґрунтовували відповіді відкритих питань, перед екзаменаційними комісіями з використанням середовища Cisco Webex Meeting.
     В результаті старанної роботи трьох екзаменаційних комісій, які відповідально контролювали якість і рівень підготовки випускників та їх фахову компетентність – 55 студентів освітньо-професійної програми «Агроінженерія» та 9 студентів освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)», успішно склали атестаційний екзамен.
     Варто підкреслити, що у складний період, нав’язаний безглуздою війною, 100% випускників знайшли можливість вийти на зв’язок та пройти рубіжний контроль знань, хоча це було непросто. Наприклад, Фоменко Анастасія, знаходячись у ванній кімнаті (тому що в її місті повітряна тривога) відмінно окреслила сутність транспортної логістики та перспективи розвитку її в Україні, Довгась Ілля, перебуваючи у військовому госпіталі, дав вичерпні відповіді з експлуатації акумуляторних батарей та охарактеризував основні ресурси діяльності аграрних підприємств. Всього 12 випускників-заочників проходили атестаційний екзамен перебуваючи в лавах Збройних Сил України.
 
     Стійкість студентів, їх відповідальність та старанність, вкотре підкреслюють незламність нашого народу та духовну силу української нації.
     Механіко-технологічний факультет висловлює подяку головам екзаменаційних комісій, професорам: Сергію Пилипаці, Костянтину Лопатьку і Миколі Ільчаку та членамекзаменаційних комісій, професорам: Олегу Загурському і Віктору Теслюку, доцентам: Віктору Ребенку, Михайлу Мотричу, Олександру Надточію, Олегу Заболотьку, Руслану Шатрову, Віталію Курці, Володимиру Скібчику, Любові Шимко, Лілії Савченко, Тамарі Білько, а також секретарям комісій Наталії Воронцовій, Тетяні Нечупій та Наталії Кулібабі.
 
     Вітаємо випускників – агроінженерів і транспортників з достойним проходженням рубіжної атестації. Бажаємо всім творчих успіхів, нових здобутків, натхнення, впевненості, мирного неба та вдалого вступу до магістратури НУБіП України.
    Навіть в умовах воєнного стану навчальний план поточного семестру буде повністю виконаний. Всі діючі вимоги освітньої діяльності закладу вищої освіти – будуть витримані. Наша мета – Перемога, стабілізація та розвиток!
 
 
Ігор Сівак,

заступник декана з навчальної та виховної роботи 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook