Життя продовжується – навчальний процес триває
Події останніх двох місяців внесли корективи у життя усіх українців. Не стала виняткам і наша університетська спільнота. Але незважаючи на важкі випробування, які випали на нашу долю, ми навчилися жити і не просто жити, а працювати попри все.
Уже традиційно, так склалося на нашій кафедрі, при викладанні кожної дисципліни викладачі намагаються запрошувати фахівців з виробництва. Оскільки вони дають змогу студенту почути з «перших вуст», що таке виробничий процес, чому необхідно дотримуватися тих чи інших технологічних параметрів, чому важливо поєднувати теорію і практику тощо. Не була винятком і дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва», яка викладається для студентів 3 курсу СТН. Запрошеним лектором у нас був не просто технолог з виробництва одного з передових господарств по виробництву м’яса курчат-бройлерів розташованого у Рівненській області, а у минулому – студент нашого славетного університету, нашого найкращого факультету, випускник нашої кафедри – Бобильов Андрій Вікторович.
Андрій Вікторович дуже цікаво і детально розповів про сучасну технологію вирощування курчат-бройлерів. Доповідач закцентував свою увагу на тому, наскільки важливо підлаштовувати усі параметри мікроклімату та годівлю до фізіологічних процесів, які відбуваються в організмі птиці у той чи інший період росту і розвитку. Родзинкою лекції було те, що Андрій Вікторович її проводив безпосередньо з виробничого майданчика і студентам вдалося у режимі реального часу заглянути за лаштунки виробництва.