Вчена рада економічного факультету: підготовка до Дня відкритих дверей, організація навчального процесу в умовах війни

18 квітня 2022 року
      14 квітня 2022 року відбулося планове засідання вченої ради економічного факультету.

    Голова вченої ради Діброва А.Д. розпочав роботу з порядку денного, в якому були питання: про підготовку до Дня відкритих дверей, звіт про організацію навчального процесу в умовах війни, розгляд та затвердження програм вступних випробувань з комплексу фахових дисциплін, додаткових вступних випробувань, освітньо-наукових програм, навчальних планів для вступників підготовки ступеня доктора філософії 2022 року та інше.

     Завідувачі кафедр доповіли про організацію підготовки до Дня відкритих дверей на економічному факультеті. Було обговорено графік, сценарій проведення, профорієнтаційні заходи для запрошення випускників шкіл, коледжів тощо.

    Заступник декана з навчальної роботи Нагорний В.В. розповів про проведення дистанційного складання екзаменів та заліків для студентів економічного факультету, закцентував увагу на випускних курсах ОС «Бакалавр», кваліфікаційному іспиті за спеціальністю. Було зазначено про необхідність ліквідації академічної заборгованості студентами за перший навчальний семестр.

    Заступник декана із заочної форми навчання Маршалок М.М. доповів про стан проходження сесії для студентів заочної форми навчання на базі Київського територіального центру НУБіП України та міжкафедральних навчальних лабораторій і зазначив, що на зв'язок виходять всі студенти.

    Завідувачі кафедр економічного факультету проінформували про місце знаходження викладачів. Всі НПП проводять навчальні заняття відповідно до розкладу, зривів занять немає.

     Декан Діброва А.Д. підкреслив, що відбувається постійний зв'язок із усіма учасниками освітнього процесу, зустрічі зі студентством. На основі моніторингу місцезнаходження студентів виявлено, що переважна більшість з них знаходяться у безпеці, один студент не виходить на звʼязок. Явка студентів на заняття складає в межах 60 - 70 %.

     Голова студентської організації економічного факультету Вікторія Дорошенко та голова профспілкової організації студентів Юрій  Папян  відмітили про постійну комунікацію з студентами.

    Заступник декана з наукової роботи Негода Ю.В. доповіла про підготовку програм вступних випробувань з комплексу фахових дисциплін, додаткових вступних випробувань, освітньо-наукових програм, навчальних планів для вступників підготовки ступеня доктора філософії 2022 року. Всі подані програми було погоджені та рекомендовані для подальшого проходження.

   Наприкінці члени вченої ради рекомендували до друку навчально-методичну літературу, обговорили інші важливі питання життєдіяльності факультету в умовах війни.

 

Лариса Олійник,
секретар вченої ради факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook