На факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбуваються постійні зустрічі з усіма учасниками освітнього процесу

17 квітня 2022 року
     На факультеті тваринництва та водних біоресурсів постійно відбувається діалог між адміністрацією, науково-педагогічними працівниками та студентами. Так, щопонеділка проводяться засідання адміністрації факультету та завідувачів кафедр, щовівторка – старостати, а також ведеться постійний діалог із кураторами академічних груп.
    Відкриваючи кожне із засідань декан факультету Руслан Кононенко щоразу акцентує увагу усіх присутніх на постійному контролі навчального процесу, на залученні усіх студентів до нього та на відповідальності кожного учасника цього процесу! Щоразу завідувачів кафедр факультету звітують про пророблену співробітниками роботу за тиждень та озвучую плани на найближчі тижні. Одним із ключових питань завжди є профорієнтація та залучення абітурієнтів до Олімпіади для вступу в Університет. Також розглядаються і поточні питання.
     Під час проведення старостатів відбувається ретельний аналіз місцезнаходження кожного студента факультету та можливості їх долучення до навчального процесу, участі студентської молоді у культурно-виховному, профорієнтаційному та інших процесах.
     Також окремо проводяться зустрічі та постійний діалог з наставниками академічних груп, де розглядаються питання проведення занять у змішано-дистанційному форматі, комунікації між студентами і кураторами, аналіз успішності студентів, проведення різноманітних заходів різного спрямування, залучення майбутніх абітурієнтів на навчання та багато інших.
    На кожному із зібрань усі учасники освітнього процесу на факультеті висловлюють свої думки щодо покращення якості навчального, навчально-методичного та культурно-виховного процесів.
     Результатом таких засідань є згуртоване та неухильне виконання кожним учасником освітнього процесу своїх обов’язків та поставлених завдань ректором і ректоратом! Тільки разом, згуртувавшись, ми зможемо досягти нашої мети – Перемоги! Все буде Україна!
 
Василь Бочков,

 заступник декана факультету 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook