Випускники інших закладів вищої освіти проявляють бажання навчатись на факультеті ветеринарної медицини НУБіП України

5 квітня 2022 року
ФВМ НУБіП України

Днями на клініку дрібних тварин ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс» факультету ветеринарної медицини НУБіП України завітав Богдан Перепелиця, який наразі закінчив факультет ветеринарної медицини Білоцерківського національного аграрного університету та здобув освітній ступінь «Бакалавр».

Його зацікавив наш факультет ветеринарної медицини, як кращий навчальний заклад вищої освіти на теренах нашої держави. Богдан багато чув гарних відгуків від старших колег, що навчались на факультеті ветеринарної медицини. Так, гостем було проявлено ініціативу до ознайомлення з факультетом ветеринарної медицини та клінікою дрібних тварин.

 

Завідувач ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс», доцент кафедри гігієни тварин та санітарії імені професора А.К. Скороходька В’ячеслав Соломон індивідуально провів ознайомлення зі структурою факультету. Ознайомив зі спеціальностями 211 – «Ветеринарна медицина» і 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» та презентував кафедри, що забезпечують викладання ряду професійних дисциплін. Було проведено екскурсію кабінетами та спеціалізованими лабораторіями Клінічного центру, оглянуто клініку продуктивних тварин.

 

Також, Богдану Перепелиці було проведено екскурсію стінами факультету на що гість затаївши подих і уявити не міг про такі масштаби навчального закладу та наявності матеріального обладнання. Сподіваємось на покращення ситуації в країні та настання Миру.

Надіємось що Богдан та десятки, а можливо і сотні молодих людей успішно складуть іспити із профільних предметів і вступлять до лав ветеринарних лікарів, що лікують тварин та бережуть «Людство».

В’ячеслав Соломон, доцент кафедри
ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook