Відбулася відкрита лекція з дисципліни «Технологія виробництва продукції свинарства»

1 квітня 2022 року
1 квітня 2022 року згідно плану викладання дисципліни: «Технологія виробництва продукції свинарства» відбулася відкрита лекція на тему: «Технологічні аспекти формування молочності у підсисний період експлуатації свиноматок», яку прочитала доцент кафедри Наталія Грищенко.
 
 
 
На лекції були присутні завідувач кафедри Вадим Лихач, відповідальний за проведення відкритих лекцій на факультеті, доцент кафедри Сергій Грищенко та інші викладачі та студенти. Дуже приємно, що до цього заходу доєднались також науково-педагогічні працівники і з інших закладів вищої освіти України. Так, старший викладач Національного університету харчових технологій Юлія Васютинська високо оцінила проведене лекційне заняття.
 
 
 
 
Сподіваємося, що невдовзі відкриті лекції будуть проходити очно у лекційних аудиторіях нашого Університету. Віримо у Перемогу України та продовжуємо готувати фахівців високого рівня для відбудови та розвитку держави.
 
Доцент кафедри технологій у птахівництві,
свинарстві та вівчарстві

Сергій Грищенко 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook