Підготовка 4-курсників до державної атестації у 2022 році

1 квітня 2022 року

    31 березня 2022 р. відбулись онлайн-збори четвертокурсників спеціальності «Психологія». В.о. завідувача кафедри психології Мартинюк І.А. ознайомила присутніх зі змінами щодо державної атестації у 2022 році.

   Згідно з Наказом МОН України №265 від 21 березня 2022 року та Наказом ректора НУБіП України №160 від 18 березня 2022 року щодо завершення другого семестру 2021-2022 навчального року кафедрою психології НУБіП України на черговому засіданні 30 березня 2022 року було прийняте рішення про заміну виконання та захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт (як того вимагає стандарт вищої освіти) на проведення атестаційного комплексного екзамену.


   Відтак, студенти 4 курсу спеціальності «Психологія» матимуть такі 2 форми державної атестації: 1) кваліфікаційний екзамен з фаху, 2) кваліфікаційний екзамен з організації та ведення наукового дослідження у психології. Другий екзамен дасть можливість здобувачам продемонструвати свою дослідницьку компетентність.
   Програми кваліфікаційних екзаменів розміщуватимуться на сайті кафедри у розділі «Кваліфікаційні роботи та кваліфікаційні екзамени».
   Було також зазначено, що напрацювання здобувачів за темами їхніх кваліфікаційних робіт можуть бути реалізовані у текстах доповідей на наукових та науково-практичних конференціях, статей у фахових наукових журналах, а також можуть бути підґрунтям для майбутніх магістерських робіт.
   Студенти мали можливість також обговорити наявні труднощі з організації життєдіяльності та навчальної діяльності та способи їх подолання в умовах воєнного стану в країні.
   З вірою в перемогу України та очікуванням зустрічі в стінах університету в мирний час усі присутні висловили готовність сумлінно працювати й навчатись задля успішного майбутнього нашої держави!

В. о. завідувача кафедри психології
Мартинюк Ірина

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook