Відкрита он-лайн лекція Гудзенка М.М. на тему: "Обладнання для термічної і дифузійної обробки ковбасних виробів"
7 квітня 2022 року (четвер), о 830 (1 пара) в онлайн форматі
відбудеться відкрите лекційне заняття к.т.н., асистента кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК,
Гудзенка Максима Миколайовича
для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОС «Бакалавр» (2 курс ск.т.н.)
з дисципліни «Технологічне обладнання галузі»
за темою: «ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ТЕРМІЧНОЇ І ДИФУЗІЙНОЇ ОБРОБКИ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ»
Посилання на лекцію:
https://zoom.us/j/8248617944?pwd=azh2S0VOOHJ0cXBRR25EU0s4dUdLdz09