Футбольний матч Перемоги та Миру

25 березня 2022, 17:18
м. Київ

      Робочий день в університеті розпочався як завжди з проведення плановий занять. Ректор Станіслав Ніколаєнко провів семінарське заняття.

     По завершенні заняття відбулося засідання розширеного ректорату за участі всіх директорів навчально-наукових інститутів, деканів факультетів та керівників відокремлених підрозділів, начальників відділів та служб де були розглянуті і прийняті дуже актуальні і важливі рішення по організації навчального процесу та життєдіяльності університету в умовах війни.

 

     Але найцікавішим подією безсумніву став футбольний матч "Перемоги та Миру".

 

     Незважаючи на військовий стан, складну ситуацію, під ракетними ударами та постійним бомбордуванням сьогодні відбувся футбольний матч. Команда ректорату, викладачів та співробітників університету. В першому матчі з гандболу була рівна гра. Дуже результативно на полі грав Голова наглядової ради університету Миколи Томенка а проти нього грав в іншій команді опонентів Голова Голосіївської районної в м. Києві адміністрації Сергій Садовий. Було багато цікавих і гострих моментів і забитих мячів. Але всеж команда під керівництвом капітана команди ректора Станіслава Миколаєнко перемогла.

    Другий футбольний матч був не менш захопливим. З рахунком 3:1 команда під керівництвом ректора перемогла, З подачі викладача кафедри фізичного виховання Сергія Вербицького майстра спорту України міжнародного класу з кіокушин карате, дворазоразового чемпіону світу з кіокушин карате, багаторазового призера чемпіонатів Європи з кіокушин карате наш капітан команди Станіслав Ніколаєнко забив вирішальний гол.

     Дуже добре грав на полі проректор Сергій Кваша. А на воротах стояв "непробивний" вратар Геннадій Ржевський. Змагання чудово організував завідувач кафедри фізичного виховання Микола Костенко. Ці змагання продемонстрували, що є порох в порохівницях і жага викладачів нашого колективу на перемогу.

Слава Україні!

 Пресслужба
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook