Нескорені… Немішаївський фаховий коледж

25 березня 2022 року

«Ми не вибираємо часи,
ми можемо лише вирішувати як жити в часи,
які обрали нас»
Джон Толкін

     Всім нам випало жити в скрутні часи, в надскладних умовах, в умовах, в яких, здавалося б, і вижити неможливо, але українці – надзвичайна нація – ми не просто оговталися від шоку, а вже місяць гідно боронимо рідну землю від підступного ворога і продовжуємо працювати та навчатися!

     Колектив ВСП «Немішаївський фаховий коледж НУБіП України» в умовах воєнного стану, керуючись рекомендаціями МОН України (лист 1/3417-22 від 10.03.22), відновив освітній процес в дистанційному форматі асинхронно, використовуючи для занять платформу Coogle Workspace Classroom.

     Не дивлячись на окупацію, в якій перебуває селище, не дивлячись на значні руйнування і пограбування коледжу з боку окупантів, адміністрація на чолі з директором Альохіним В.І. та заступником директора з навчально-методичної роботи Харьковським І.С. координують організацію освітнього процесу та за підтримки НУБіП України і МОН України працюють над евакуацією коледжу до Бережанського агротехнічного інституту.

     Ми не здаємося, а ведемо підготовку таких потрібних для України фахівців – агротехніків, техніків-електриків, техніків-механіків, техніків-технологів, фельдшерів ветеринарної медицини, молодших спеціалістів з економіки, фінансів і кредитів та ін. Адже саме молодим і амбітним відбудовувати та розвивати рідну Україну!

     Адміністрація, викладачі та студенти нетерпляче чекають зустрічі не лише в онлайн-режимі, а наживо, щоб обійняти кожного і всіх та привітати з такою бажаною НАШОЮ ПЕРЕМОГОЮ!!!

Олена Кищук,
соціальний педагог

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook