Глобальні зміни та світове лісівництво: відбулася лекція професора Анатолія Швиденка для магістрів-лісівників

22 березня 2022 року
Киів, НУБіП України
     22 березня 2022 року відбулася онлайн-лекція провідного наукового співробітника Міжнародного інституту прикладного системного аналізу (IIASA), професора Анатолія Зіновійовича Швиденка на тему «Global Change and World Forestry» для магістрів спеціальності 205 «Лісове господарство» (вибірковий блок професійного спрямування «Forest Management in Eastern Europe»).

     Почесний професор НУБіП України Анатолій Швиденко традиційно проводить відкриті лекції для студентів про стан лісів світу, зв’язок змін клімату та динаміки лісових екосистем, а також тенденції розвитку лісового господарства. Останнє в першу чергу цікавило студентів у процесі обговорення академічної доповіді проф. Швиденка А.З.

    Цьогорічна лекція проф. Анатолія Швиденка радше нагадувала товариську наукову дискусію за участі студентів, аспірантів та науковців ННІ лісового і садово-паркового господарства про сьогодення та ймовірне майбутнє лісів світу, з окремим фокусом на прогноз вразливості лісів України за змін клімату у наступному столітті.


Віктор Миронюк,
професор кафедри таксації лісу
та лісового менеджменту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook