Викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту продовжили проведення занять для студентів

23 березня 2022 року

У зв’язку з продовженням в НУБіП України з 14 березня 2022 року проведення навчальних занять, викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту вчасно, згідно розкладу, поновили проведення занять для студентів гуманітарно-педагогічного факультету.

Так, з 15 березня 2022 року розпочалися заняття з дисципліни «Самоменеджмент» для магістрів 1 року навчання спеціальності 073 «Менеджмент» ОП «Управління персоналом». Даний предмет для студентів викладає к.е.н., доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Власенко Т.О.

 

Також 17 березня 2022 року к.е.н., доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Сверданом М.М. було проведено перше заняття з дисципліни «Економіка» для студентів третього курсу спеціальності 053 «Психологія». На зміну практики студентам з’явились нові обставини, які майже на місяць відтермінували навчання.

 

В перші дні тижня приступили до занять і бакалаври 2-го курсу спеціальностей 061 «Журналістика» і 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» які разом із к.держ.упр., доцентом кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Дергач А.В. та асистентом кафедри Кендус Д.І. продовжили вивчати дисципліну «Основи соціального проектування».

  

Незважаючи на поточні умови, всі раді зустрічі та спілкуванню.

Довгоочікуваний початок… Все попереду!

М. Свердан
к.е.н., доцент кафедри
виробничого та інвестиційного менеджменту

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook