Наукова бібліотека: електронна доставка документів та інші послуги онлайн

21 березня 2022, 13:48

       Незважаючи на надскладний час для нашої країни, наукова бібліотека не припиняє своєї роботи. З початком навчального семестру ми обслуговуємо наших користувачів різних категорій он-лайн.
       Одним з важливих сервісів нашої книгозбірні є електронна доставка документів. Тож, протягом минулого тижня бібліотекарки розіслали студентам усіх курсів електронні підручники та посібники згідно навчальних планів на другий семестр. За цей період надіслано 21349 видань на 1848 електронних адрес. Через вище зазначений сервіс бібліотекарки виконують і індивідуальні замовлення користувачів. Якщо ви маєте необхідність у додатковій навчальній літературі, пишіть нам на електронні адреси: [email protected] та [email protected]. У листі необхідно зазначити своє прізвище, курс та спеціальність. Також напишіть, яке саме видання вас цікавить або з якої теми чи предмету вам необхідні матеріали. Ми неодмінно вам допоможемо.
      Варто нагадати про ще один електронний ресурс нашої книгозбірні – цифрова бібліотека. Тут ви зможете самостійно переглянути та, за потреби, завантажити на власний комп’ютер електронні версії підручників та навчальних посібників. Проте, пам’ятайте, що вислані нами видання або ті, які ви завантажили самі, захищені авторським правом та надані вам з навчальною метою, а тому не можуть бути опубліковані або поширені вами у мережі Інтернет.
      Для науковців університету пропонуємо користуватись вже знайомим бібліотечним сервісом – служба інформаційного моніторингу. Ми обов’язково допоможемо вам у пошуку необхідної наукової інформації, щоб ви і надалі були в курсі сучасних досліджень за різними галузями науки і техніки.
     Отже, шановні друзі, ось уже двадцять шосту добу в Україні триває війна, ми продовжуємо захищати свою державу, виборювати свою свободу та незалежність. Кожен на своєму фронті. Хочемо, що б ви пам’ятали – наукова бібліотека завжди поряд з вами, хоч і в он-лайн форматі.

За нами перемога! Все буде Україна!

Неллі Маркова-Пипко,
заступниця директорки наукової бібліотеки

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook