Кафедра ТІДП активно включилася в навчальний процес

16 березня 2022 року

 

24 лютого 2022 р. кафедра теорії та історії держави і права розпочала робочий день із запланованих заходів (https://nubip.edu.ua/node/106096) і перейшла у позааудиторний режим роботи. До 13 березня 2022 р. науково-педагогічний колектив кафедри зосередився на інших видах робіт. Зокрема, було підготовлено 3 наукові статті (Віра Качур, Людмила Протосавіцька, Сергій Козін), 1 навчально-методичну розробку (Віра Качур), розпочато роботу над підготовкою підручника з теорії держави і права (Віра Качур), оновлено завдання для проміжного контролю знань студентів юридичного факультету денної форми навчання з ОК кафедри (Віра Качур, Ірина Єрмоленко, Людмила Протосавіцька, Олена Чомахашвілі, Сергій Козін) тощо. Крім того, за бажанням окремих студентів відбувалися консультації з теорії держави і права (Віра Качур), а також здійснювалася психологічна підтримка студентів (Віра Качур, Світлана Авраменко, Ірина Єрмоленко).

З 14 березня ми знову у навчальному процесі. За ці дні викладачами проведено усі заняття згідно розкладу занять як для студентів юридичного факультету, так і студентів неправничих спеціальностей. Приємно після двох тижнів вимушених канікул побачити такі знайомі і рідні обличчя, почути студентські голоси, незважаючи на якість інтернет-з’єднання. Головне, що ми усі знову разом і усі ми докладаємо зусиль для перемоги України і для перемоги демократичних цінностей, які закріплені у Конституції України та які сповідує наша держава!

 

 

 

 

 

Викладачами продумано різні формати роботи зі студентами у разі їх неможливості долучатися до онлайн занять. Це і Elearn, і індивідуальні консультації тощо.

  

 

Зазначимо, що багато занять з ОК кафедри набули нового сенсу, особливо з історії держави і права України, філософії права, правової культури особистості, юридичної деонтології. Наприклад, сьогодні лекцією з філософсько-правової антропології заслухався навіть кіт Бернард Олександрович, а магістри першого року навчання отримали можливість по-новому глянути на національну ідентифікацію, національні стереотипи в контексті претензій окупанта щодо «денацифікації».

 

 

 

Не може не радувати і готовність студентів продовжувати наукові пошуки. 15 березня юні теоретики зібралися на чергове засідання (детальніше тут - https://nubip.edu.ua/node/106360).

 

Тож нехай кожний з нас забезпечує свій фронт – навчає і навчається! Пам’ятаймо, що кожний наступний день наближує нас до Перемоги!

Кафедра теорії та історії держави і права

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook