Засідання кафедри міжнародних відносин і суспільних наук: готові до відновлення навчання з 14 березня

11 березня 2022 року

   Незважаючи на всі перешкоди, викликані російським нападом на Україну, кафедра міжнародних відносин і суспільних наук продовжує свою роботу, щоправда у дистанційному форматі. Відбулося чергове засідання кафедри онлайн, присвячене питанням організації навчального процесу в умовах воєнного стану.

   Перед присутніми виступив завідувач кафедри Василь Стрілець. Він акцентував увагу на тому, що до 13 березня тривають вимушені канікули, а вже з понеділка буде відновлене навчання для всіх курсів у дистанційному форматі, за розкладом знаменника. Наразі триває робота над відновленням доступу до системи дистанційного навчання Elearn.
   До зустрічі долучилася більшість співробітників, хоча деякі з них наразі перебувають у тих гарячих точках, де злочинні дії агресора відчуваються якнайбільше. Вони готові і надалі проводити заняття та зберегти для студентів доступ до знань. Куратори груп постійно спілкуються зі своїми підопічними та й надалі триматимуть з ними зв'язок.

        

       

   Викладачі вирішили виявити солідарність з українськими героями-військовими та перерахувати на потреби ЗСУ свій одноденний заробіток. Єднання та взаємопідтримка важливі у нинішній ситуації. Україна перемагає!

 


Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook