Організований початок дистанційного навчання на порядку денному наради з начальниками відділів

10 березня 2022 року

Незважаючи на складні умови воєнного стану, життя в університеті активно вирує. Зокрема, 10 березня у онлайн-форматі відбулася робоча нарада проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука з керівниками відділів. Було розглянуто широке коло питань, що регламентують організацію навчання студентів в складних умовах воєнного стану.

У результаті обговорення сформовано низку завдань, які потрібно вирішити для того, щоб наші студенти за наявної можливості могли отримувати необхідні освітні послуги у запланованих навчальними планами обсягах.

Навчальний відділ спільно з деканами факультетів та директорами ННІ здійснює моніторинг наявності мобільного та інтернет-зв’язку з науково-педагогічними працівниками. Також керівники підрозділів мають передбачити можливості для заміни викладачів, які знаходяться у лавах Збройних Сил України.

Прийняте рішення провести нараду із заступниками деканів та директорів з навчальної роботи для максимального інформування та пояснення особливостей організації освітнього процесу в умовах, що склалися. Про час наради буде повідомлено в оголошенні на сайті.

Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook