СТУДЕНТИ ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК ДОЛУЧИЛИСЬ ДО НАДАННЯ ДОПОМОГИ ВОЇНАМ ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ

2 березня 2022 року
НУБіП України

   Весь світ став на підтримку боротьби українського народу за свою свободу і незалежність з колись "братнім" народом. Завдяки месенджерам ми можемо оперативно отримувати інформацію і долучатися до будь-якої допомоги для наших воїнів-героїв та будь-кого, хто потребує її. Ми працюємо в інформаційному просторі, стукаємо в двері нашим родичам, знайомим і незнайомим в Російській Федерації та Білорусі, щоб запобігти колосальним втратам і жертвам, ми долучаємося до підтримки Збройним Силам України матеріально та фінансово, самостійно та залучаючи родичів, які працюють за кордоном.  

   Студенти ФАКУЛЬТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ТА УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ АПК, які зараз перебувають на виробничій практиці в умовах м’ясопереробного заводу «Альфайн», Німеччина, згуртувались, провели акцію: «все, що можемо для перемоги українського народу у війні з "братнім" народом» та зібрали гуманітарну допомогу для воїнів ЗСУ.

  Вони дуже шкодують, що не можуть бути корисними тут в Україні, але кажуть: "Все, що можемо! Все для перемоги нашого народу!" Пишаємося нашими студентами, дякуємо їм за громадянську позицію, людяність та гідність. Знаємо, що найважче зараз нашим захисникам, тому працюємо далі на всіх фронтах - підтримуємо один одного, не піддаємося різним фейкам, не падаємо духом, не панікуємо, молимося. Набираємо повні груди повітря і віримо, що наша перемога буде за нами! З нами Бог, з нами весь світ!

Слава Україні!!!

Слава Героям України!!!

Віват студентам славетного НУБіП України!!!

Лариса Баль-Прилипко,

декан факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook