Солодке свято серед буднів: День святого Валентина відсвяткували студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК

16 лютого 2022 року

Любити – значить жити.
Закохуватися – значить відчувати це життя на повну.

    День святого Валентина – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни – пори року, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими. У 2022 році свято припадає на понеділок. Для кожної людини цей день – особливий. Головне, щоб він був пронизаний щирістю почуттів і теплом люблячого серця.

     Починаючи з 269-року нашої ери, Валентинів день став святом для всіх закоханих пар. І студенти факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відзначають цей день у звичній професійній формі, готуючи смачні валентинки для своєї другої половинки. Тому не має нічого кращого ніж яблуневий пиріг у вигляді серця або смачний салат з пелюстками троянд. Також студентською радою факультету створені тематичні картинки для кожного студента. Вони чудово підняли настрій студентам та нагадали багатьом про важливість дня Валентина і що гарний настрій в деталях та поруч з нами завжди.

 

 

 

   

      В сьогоднішні холодні зимові дні, ми маємо бути ближче один до одного та зігріватися теплом своїх сердець, прогулюючись в парках зі своєю половинкою та куштуючи смачні домашні страви. День Валентина зміг здобути загальну популярність в країнах Європи ще багато років тому і в Україну він почав відзначатися порівняно недавно. Тому ми маємо не забувати про важливість цього свята та частіше радувати свою другу половинку приємностями.

     Символом Дня святого Валентина вважаються два голуба. Це пов'язано з тим, що в середньовіччі набуло поширення повір'я, що саме 14 лютого ці птахи вибирають собі пару. Потім голубів стали зображати на «валентинках» і на коробках цукерок, крім цього, їх фігурками прикрашаються святкові торти. Автор першої валентинки — французький герцог Карл Орлеанський, який в 1415 році сидів у в’язниці, в одиночній камері, саме там він вирішив боротися з нудьгою шляхом написання любовних послань дружині. І до цього дня всі охочі можуть в цьому переконатися — записка зберігається в Британському музеї. І для того, щоб яскраво відзначити своє кохання можна зробити «Капсулу часу», коли кожен із закоханих пише любовний лист до себе в майбутнє та через декілька років скриває конверт, щоб поглянути на свою особистість в минулому, яка бажає собі щастя. 

    День святого Валентина – це свято романтики, кохання та ніжності. 14 лютого закохані висловлюють свої щирі почуття й обмінюються подарунками, влаштовують романтичні сюрпризи своїй другій половинці. Багато закоханих цього дня влаштовують святкову вечерю на двох у кафе, ресторані або домашній атмосфері.

     Наші студенти не є винятком і теж в цей день готували смаколики для своїх половинок. Але тим це свято і прекрасно, що дає можливість відкрити свої таємні таланти та почуття. А якщо точніше, найголовніше з них – любов, яка окриляє.

 

 

 

     

 

  Вітаємо зі святом! Бажаємо всеперемагаючої любові, відчуття повноти та неповторності життя!

Павло Паламарчук,
студент 2 курсу, 1 групи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook