Співробітництво закладу освіти і сім'ї

14 лютого 2022 року

 

1Успішна виховна робота з молоддю неможлива без постійного співробітництва закладу освіти і сім'ї. З цією метою 9 та 10 лютого Уляною БУРДАШ, куратором групи Сп-21МУляною ДУДКОЮ, куратором групи ФП-21М та Іриною ПАЛІНСЬКОЮ, куратором групи О-21М, проведено батьківські збори.

Батьківські збори є одним із засобів підвищення ефективності освітньо-виховного процесу. Саме тому під час зустрічі кураторами висвітлювались питання, що стосуються освітньо-виховної роботи із здобувачами освіти за навчальний рік, обговорювались плани і перспективи співпраці.

234

Під час зборів куратори ознайомили присутніх з особливостями складання ДПА у 2022 році, наголосили на забезпеченні своєчасної реєстрації здобувачів освіти для участі як в пробному ЗНО, так і в основній сесії. Довели до відома терміни проведення ДПА /ЗНО.

5

Наступним актуальним питанням було вступ здобувачів освіти до НУБІП України. Кураторами були висвітлені спеціальності, за якими провадиться підготовка майбутніх фахівців за освітнім ступенем «Бакалавр».

Також були обговорені питання відвідування здобувачами освіти занять як дистанційної форми навчання, так і очної та ряд інших питань, які виникали під час зустрічі.

Щиро дякуємо батькам, які знайшли час і можливість вийти на зв’язок, адже батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні та навчанні молоді, формуванні життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

Куратори груп Сп-21М, ФП-21М та О-21М

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook