Діджиталізація в освітньому процесі: міжнародний семінар у рамках проєкту DAAD в Університеті прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф

8 лютого 2022 року
     Карантин та необхідність обмеження особистого спілкування лише прискорив перехід до освітніх сервісів онлайн. В той же час, ще до карантину DAAD оголосило конкурс проєктів щодо діджиталізації освіти.

     На пропозицію проректора з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадима Ткачука, підготувати проєктну заявку та спільно проводити проєктні заходи відгукнувся проректор Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф та давній друг і почесний професор Університету Ральф Шлаудерер. Одними з переможців стали Університет прикладних наук Вайнштефан-Трієздорф, НУБіП України, Миколаївський НАУ та Сумський НАУ. Перелік напрямків діджиталізації в освіті є доволі широким, але саме цей проєкт спрямований на поліпшення навичок запису відеолекцій, їх монтування та додаткова візуалізація.

     У рамках чергового запланованого проєктного заходу з 31 січня по 2 лютого проведено семінар з підготовки відеолекцій на кампіусі Тріздорф. В семінарі прийняли участь директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко, доценти Андрій Музиченко та Михайло Гузь. Запис лекцій проводився з дисципліни "Інвестиційний аналіз".

 

    Учасники семінару відвідали демонстраційну молочну ферму університету, центр по збору даних для визначення маржинальності сільськогосподарських культур. Завітали на факультет медіа Університету прикладних наук Ансбах, де ознайомилися з базою навчання та домовилися про подальшу співпрацю щодо продовження проєкту дідджиталізації.

     За результатами зустрічі домовилися про наступні спільні заходи, а саме проведення літньої школи та подальші проєктні заявки щодо підвищення рівня діджиталізації в університетах.

Олександр Лабенко


 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook