БАТЬКІВСЬКІ ЗБОРИ В ОНЛАЙН ФОРМАТІ

7 лютого 2022 року

 

106 лютого 2022 року в онлайн режимі на платформі Google meet куратором групи А-21М було організовано батьківські збори здобувачів освіти ІІ курсу спеціальності  «Агроінженерія».

Насамперед батьків ознайомлено з освітнім форматом навчання та графіком компонент, які виносяться на заліково-екзаменаційну сесію у другому семестрі 2021/2022 навчального року.

2

Для другокурсників цей навчальний рік особливий, адже їм доведеться складати обов’язкове ДПА у формі ЗНО з української мови, математики, історії України або іноземної мови та ще з одного предмету на вибір. Тому основним завданням батьківських зборів було ознайомлення з термінами проведення ЗНО, з його особливостями, роз’яснення та обговорення важливих моментів від реєстрації і аж до одержання результатів ЗНО.         

3

4

Батьки мали змогу детально ознайомитись з умовами вступу на спеціальності, за якими вже після закінчення другого курсу, студенти зможуть продовжити своє навчання в НУБіП України, відокремленим структурним підрозділом якого є коледж.

Куратор щиро подякувала батькам, які знайшли час і можливість вийти на зв’язок, адже батьківська громадськість – важливий союзник закладу освіти у вихованні та навчанні молоді, формуванні життєвих цінностей, стійких переконань, відповідальності за навчання та власну поведінку.

Людмила Білан,
куратор групи А-21М
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook