Старт нового весняного семестру 2021-2022 навчального року – першочергове питання на засіданні кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії

3 лютого 2022 року

3 лютого 2022 р. відбулося чергове засідання кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії під головуванням завідувача кафедри, доцента Вадима Іщенка.

У першу чергу, головуючий зупинився на стані готовності кафедри до нового весняного семесту 2021-2022 навчального року, який стартує 7 лютого 2022 р. Було обговорено низку організаційних питань навчального процесу: розклад занять, розподіл годин між науково-педагогічними працівниками тощо.

     

    

Особливу увагу завідувач зосередив на дотриманні карантинних обмежень. Відомо, що згідно з рекомендаціями Міністерства освіти і науки України у зв’язку з епідемічною ситуацією, що склалася на сьогодні в Україні, ректорат університету вніс зміни до графіка освітнього процесу на другий семестр 2021-2022 н.р., зокрема було прийнято рішення з 7 по 25 лютого проводити навчання в дистанційному форматі для усіх здобувачів вищої освіти денної та заочної форм навчання усіх курсів, освітніх ступенів та програм підготовки бакалаврів і магістрів. 
На засіданні було розглянуто й інші важливі питання діяльності кафедри. 

Ірина Деркач,

доцент, секретар кафедри фармакології паразитології і тропічної ветеринарії

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook