Студентка факультету харчових технологій Діана Маркова: Мрії збуваються. Варто лиш вірити всім серцем

23 січня 2022 року

      Я – Діана Маркова, староста 1 курсу, неймовірно дружньої та здібної 4 групи спеціальності 229 "Громадське здоров’я", освітньої програми "Нутриціологія здорового харчування".

 

      Ще з дитинства я мріяла стати нутриціологом, допомагати людям, консультувати їх щодо правильного та здорового харчування, робити життя інших повним щастя. Вивчала у старших класах самостійно багато наукових статей, книжок, відеороликів та остаточно визначилася з майбутньою професією. Раніше в Україні не було спеціальності «Нутриціологія», освітня програма викладалася лише закордоном (наприклад, у сусідній Польщі). На щастя, я дізналася про Національний університет біоресурсів і природокористування України. Дивилася передачі по телевізору, в яких брала участь Лариса Вацлавівна, декан нашого "смачного" факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК.

     Вона вразила мене своїми неперевершеними знаннями, так цікаво та соковито розповідала про їжу, її вплив на наш організм та процес виготовлення. В той момент я точно зрозуміла, що хочу вступити до НУБіП України, адже тут працюють освічені фахівці та справжні професіонали своєї справи! Лариса Вацлавівна справила на мене велике приємне враження, ще в жодному навчальному закладі я не зустрічала такого викладача, який би зміг так зацікавити та заохотити!


     Шлях до зірок завжди тернистий, але якщо є мета – треба досягати її з палким вогнем у серці, незважаючи на всі труднощі. ЗНО, рахування рейтингових балів, подача документів та очікування на вступ – усе це складна хвиляста стежка до мрії всього шкільного життя. З часом розумієш, що твої старання не були марними та зусилля докладені чималі, але воно того варте.Я дуже задоволена навчанням та пишаюся, що навчаюся в НУБіП на такій престижній спеціальності, вивчаю професію майбутнього. Викладачі привітні, мудрі, можуть знайти індивідуальний підхід до всіх студентів та відносяться з розумінням до кожного. Знання, які ми отримуємо на кожній парі, залишаться назавжди з нами та допоможуть стати кращими у своїй справі в майбутньому. З кожним курсом у нас буде більше практичних занять та ми зможемо досягти великих успіхів у нутриціології!

     Дякую Наталії Слободянюк за її внесок у вирішенні всіх питань з навчальної роботи, за щирість та ставлення з розумінням до наших проблем. Наталія Михайлівна завжди може вислухати та допомогти, увійти в становище кожного студента та дати слушну пораду!

     Хочу окремо подякувати нашому куратору – Валентині Ісраелян, яка завжди рада нам допомогти у будь-якій ситуації, вислухати, підказати як правильно вчинити. Поки ми лише малі пташки у вирі університету, але завдяки чарівній та мудрій Валентині Миколаївні ми швидко вчимося та пізнаємо усі барви вільного студентського життя. За перший семестр вона стала дуже близькою для нашої групи людиною, яку ми дуже цінуємо та поважаємо.

     Навчання в НУБіП приносить лише радість та задоволення, бажання отримувати нові знання та підкорювати нові вершини науки.

НУБіП – це університет, де збуваються мрії кожного!

Діана Маркова,
студентка 1 курсу факультету харчових технологій
та управління якістю продукції АПК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook