ВІТАННЯ З ПРИЙДЕШНІМИ СВЯТАМИ ВІД КОЛЕКТИВУ КАФЕДРИ ПРОЦЕСІВ І ОБЛАДНАННЯ ПЕРЕРОБКИ ПРОДУКЦІЇ АПК

30 грудня 2021 року
НУБІП України, корпус 11
     Здається ще вчора ми зустрічали 2021 рік, але час пролітає зі швидкістю звуку і ось на порозі 2022 рік. Що принесе цей прийдешній рік Тигра кожному з нас знає лише один Бог.
     Ми точно знаємо, що закінчення календарного року не привід для розслаблення. Так, провести цей рік і зустріти Новий, в родинному колі відзначити Різдво Христове та Йорданські свята – це, напевне, не просто обов’язок, але й шана і повага до наших традицій. Ми добре усвідомлюємо, що свята закінчуються і потрібно з новими і резервними силами приступати в першу чергу до навчального процесу, проводити наукову роботу корегувати свої плани, йдучи в ногу з курсом університету в цілому, працювати над самовдосконаленням, віддавати частинку свого серця нашим студентам… Планів багато і ми впевнені, що всі вони будуть виконані нашим колективом кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК в повному обсязі.
     З нагоди прийдешніх свят ми хочемо привітати своїх колег по факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК та університету і побажати всім міцного здоров’я, безмежного щастя, побільше радості і посмішок на обличчях, мирного неба над головою та здійснення всіх земних мрій.
 
     Бажаємо творчого натхнення та родинного благополуччя. Нехай зимові свята наповнять ваші серця радістю, оптимізмом та любов’ю, і ці почуття не залишать вас протягом усього 2022 року!
     Нехай наступний рік буде щедрий для вас та ваших родин на добробут, злагоду і спокій! Зичимо здійснення та утілення найсміливіших планів, здобуття найочікуваніших перемог! Хай у всьому вас супроводжує успіх!
 
 
Щасливого вам Нового 2022 року та радісних Різдвяних і Йорданських свят!
 
 
 
Колектив кафедри процесів і
обладнання переробки продукції АПК

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook