Координаційна рада з питань науково-технічної діяльності: завершуємо рік

22 грудня 2021 року
     Передноворічне засідання Координаційної ради з питань науково-технічної діяльності 21 грудня 2021 року було присвячене питанням звітної кампанії та використанню коштів на виконання наукових досліджень.

     Засідання розпочалося зі звіту директора науково-дослідного інституту технологій та якості продукції тваринництва Івана Чумаченка щодо стану і перспектив наукової діяльності колективів двох факультетів: тваринництва та водних біоресурсів і харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Представлені результати відображали стан наукового потенціалу та фінансове забезпечення досліджень, які проводилися на цих факультетах у 2021 році. У доповіді було зроблено акцент на кількісній оцінці кадрового забезпечення, фінансовому ресурсі, публікаційній активності науково-педагогічного персоналу та деяких інших результативних показниках наукової та інноваційної діяльності підрозділу.

     У другому питанні йшлося про використання коштів по науково-дослідних роботах та наповнення спеціального фонду у звітному році. Аналітичні фінансові дані, продемонстровані начальником планово-фінансового відділу НДЧ Світланою Більською, свідчать про наближення до досить успішного завершення фінансового року.

     В обговоренні фінансової діяльності начальник НДЧ Володимир Отченашко звернувся до присутніх директорів та заступників деканів з наукової роботи з наполегливим проханням максимально акумулювати роботу керівників і виконавців НДР з метою успішного завершення закупівель товарів і послуг за бюджетні кошти.

     Перелік монографій, які рекомендовано до розгляду Координаційною радою було обговорено у наступному питанні. Вікторія Мельник, начальник відділу науково-технічної інформації, представила публікації і члени ради мали можливість зробити пропозиції та зауваження до кожної роботи. У результаті з урахуванням поправок перелік монографій було затверджено і ухвалено передати на розгляд вченої ради Університету.

     Серед різного було затверджено ряд документів, у тому числі звітних, необхідних для успішної науково-технічної та інноваційної діяльності університету.
     Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк завершив засідання Координаційної ради вітальними словами і побажав плідного, успішного 2022 року.

Ольга Сніжко,
начальник науково-організаційного відділу НДЧ

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook