Студент магістратури з агроінженерії Микола Костянко звітує в рідній школі!

9 грудня 2021 року
     Проведення системних заходів з профорієнтаційної роботи на механіко-технологічному факультеті НУБіП України є одним з першочергових завдань для науково-педагогічних працівників, навчальних працівників, аспірантів та магістрів-дипломників кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка.

 

     Хто ще, як не дійсний студент факультету зможе переповісти про реалії освітньої, наукової, спортивної та культурно-виховної складової свого студентського життя на мальовничому просторі столичного Голосієва? Так, і студент першого року навчання механіко-технологічного факультету майбутній магістр з агроінженерії Микола Костянко здійснив візит до своєї рідної школи в селі Кукшин Ніжинського району Чернігівської області. Рідні шкільні вчителі та учні випускового класу тепло зустріли свого успішного випускника.

     Майбутній інженер-механік розповів про неймовірно красивий та комфортний університетський кампус, оточений найбільшим в столиці парком. Про сьогодення та славну 92-річну історію механіко-технологічного факультету, видатних випускників та сучасний актив студентства.
     Майбутніх абітурієнтів зацікавила презентація про сучасні лабораторії Університету та широковідомий Ботанічний сад НУБіП України, з його тематичними локаціями. Більш детально Микола зупинився на умовах проживання в студентському гуртожитку № 5. Відзвітував і про особисті успіхи в навчанні та спортивні звитяги. Поінформував, як староста, про діяльність наукового студентського гуртка «Обґрунтування методів діагностування і прогнозування технічного стану машин» кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка, його призові місця на Фестивалі студентської науки - 2021, про те як брав участь в студентських наукових конференціях і семінарах.

     Велику зацікавленість викликала інформація про проходження літньої виробничної практики та подальше виробниче стажування під час канікул в провідних компаніях-партнерах кафедри і факультету, зокрема, в компанії «Center of Innovations ASP».

     Свій візит Микола Костянко підсумував тим, що Національний університет біоресурсів і природокористування України є тим соціальним ліфтом, який дозволяє зайняти гідне місце у професійному житті. А він особисто вже отримав декілька пропозицій від роботодавців та визначився з майбутнім місцем працевлаштування.

Любов Шимко, Іван Роговський,
науково-педагогічні працівники кафедри технічного
сервісу та інженерного менеджменту імені М. П. Момотенка

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook