КАФЕДРА БІОХІМІЇ І ФІЗІОЛОГІЇ ТВАРИН ІМЕНІ АКАДЕМІКА М.Ф. ГУЛОГО ЗАПРОСИЛА НА НАВЧАННЯ ШКОЛЯРІВ ВИПУСКНОГО КЛАСУ БОЯРСЬКОЇ ЗОШ № 1

8 грудня 2021 року

Кафедра біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого організувала черговий профорієнтаційний захід на факультеті ветеринарної медицини. 7 грудня 2021 року до нас завітали випускники Боярської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1.
Завідувач кафедри, доктор ветеринарних наук, професор, академік Національної академії наук вищої освіти України Віктор Томчук разом з професором, доктором біологічних наук Ігорем Калініним розповіли про кафедру, показали навчальні лабораторії, лекційну аудиторію, міжкафедральну навчально-наукову лабораторію ветеринарно-діагностичних досліджень, яка функціонує у складі кафедри. Учні з цікавістю вислухали розповіді професорів, задавали питання і зустріч навіть перейшла у невелику науково-пізнавальну дискусію, де школярі висловили своє враження оснащенням кафедри, насиченістю сучасними приладами для навчальної та наукової роботи.

Доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин імені академіка В. Г. Касьяненка Микола Стегней розповів учням випускного класу про анатомічний музей та його експонати.


Кандидат ветеринарних наук, доцент В'ячеслав Соломон занурив школярів у «Центр Наука 3.0 Зоопарк під мікроскопом» та показав клініку з різними тваринами.


Завідувач навчальної лабораторії кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Інна Береговець розповіла випускникам про різноманітних збудників паразитарних захворювань, які є спільними для людини та тварин.


Відвідавши факультет ветеринарної медицини, декілька школярів із впевненістю заявили, що хотіли б навчатись у такому гарному навчальному закладі.
На закінчення хотілося б подякувати директору школи та вчителям, які організували учнів на екскурсію нашbv факультетом, а учням-випускникам побажати успішного закінчення навчання, складання іспитів і зробити правильний вибір майбутньої професії.


Ігор Калінін,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин
імені академіка М. Ф. Гулого

 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook