Вибори ректора університету відбудуться 29 серпня

29 липня 2014 року

Міністерство освіти і науки України 29 липня своїм листом повідомило НУБіП України про обрання ректора університету на конференції трудового колективу 29 серпня 2014 року.

Також міністерство проінформувало, що документи для участі в конкурсі на зайняття посади ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України подали два претенденти: доктор педагогічних наук, професор Ніколаєнко Станіслав Миколайович та доктор сільськогосподарських наук, професор Повозніков Микола Гаврилович (м.Кам’янець-Подільський Хмельницької області). 

Відповідно до Закону України «Про вищу освіту» та Статуту університету для організації та проведення на належному рівні виборів ректора університету створений Організаційний комітет. Його очолив голова профспілкової організації НУБіП України Іван Гаврилюк. Заступником голови призначений в.о. першого проректора Ігор Ібатуллін. Комітетові доручено забезпечити проведення виборів ректора університету згідно чинного законодавства. 

Зустрічі претендентів на посаду ректора з науково-педагогічними працівниками, співробітниками і студентами будуть проводитися згідно з графіком.

Прес-служба НУБіП України 
 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook