Перевірку протипожежної безпеки завершено

28 липня 2014 року

   Відповідно до наказу  в.о. ректора  НУБіП України Станіслава Ніколаєнка комісія на чолі із проректором з навчально-наукової роботи, правових та соціальних питань Володимиром Курилом протягом 14-18 липня 2014 року здійснила перевірку студентських гуртожитків на предмет дотримання правил пожежної безпеки.
      Комісія констатувала, що протягом останнього року в університеті проводиться системна робота щодо поліпшення протипожежного стану структурних підрозділів. Зокрема, гуртожиток № 3 обладнано  системою пожежної сигналізації, оповіщення та управління евакуацією його мешканців.


     Також у студмістечку встановлені пожежні щити. На кожному поверсі гуртожитків знаходяться сертифіковані вогнегасники та розміщено евакуаційний план. Постійно проводиться профілактична робота із співробітниками та студентами. В усіх гуртожитках пожежні крани доукомплектовано пожежними рукавами та пожежними стволами.
     Дирекцією студентського містечка закуплено і встановлено світильники аварійного виходу.

    Для використання у надзвичайних ситуаціях гуртожитки укомплектовані індивідуальними засобами захисту органів дихання та ношами для організації евакуації людей. Із метою дотримання правил пожежної безпеки та охорони праці приведені в належний стан усі евакуаційні шляхи, горища, дахи, а також підвальні та підсобні приміщення. Окрім того, до гуртожитків № 2,3,4,5,6,7,8,10,11 обмежено в’їзд транспортних засобів за рахунок встановлення паркувальних бар’єрів.
     Разом із тим, відповідальним особам за протипожежний стан необхідно і надалі неухильно дотримуватись правил пожежної безпеки та здійснювати організаційні заходи щодо підсилення протипожежного захисту будівель і споруд.  Нагадуємо, що у навчальних корпусах, студентських гуртожитках категорично забороняється паління.

Прес-служба НУБіП України
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook