В університеті - бійці з зони АТО

22 липня 2014 року

З проханням допомогти до очільника Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка звернулися Руслан Конюша і Віктор Лукащук. Вони прибули в десятиденну відпустку до Києва, аби вирішити нагальні проблеми бійців батальйону спеціального призначення МВС «Луганськ-1». Саме в цьому підрозділі проходять службу як міліціонери обидва юнаки – колишні активісти Майдану.

Випускник економічного факультету нашого університету Степан Рац, який разом з ними брав активну участь у Революції гідності, познайомив добровольців зі Станіславом Ніколаєнком. Керівник університету і в.о. проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку університету Сергій Кваша надали необхідну допомогу. Бійців АТО безкоштовно поселено до гуртожитку, надано необхідні консультації. За що вони висловили слова найщирішої подяки. 

 

У зоні АТО: Руслан Конюша і Віктор Лукащук

У ході зустрічі з керівництвом університету наші гості розповіли про будні бійців на блокпостах. Бо саме на таких укріплених точках і несе службу «Луганськ-1». Поруч з численними прикладами героїзму хлопці навели і факти корупційності та непрофесіоналізму військового керівництва на місцях. Саме останні вони і сповнені рішучості довести до найвищого керівництва держави.

Станіслав Ніколаєнко, у свою чергу, подякував бійцям «Луганська-1» за їхню нелегку службу. А коли антитерористична кампанія закінчиться, сказав він, ми чекатимемо їх тільки живими і здоровими як студентів НУБіП України. Адже вік у них саме студентський, але минає він, на жаль, у вирі війни…

Валентин Обрамбальский, 
Головний редактор газети «Університетський кур’єр»

 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook