Вже у бібліотеці: наукова бібліотека презентує нові сучасні навчальні видання

1 грудня 2021, 0:00

  Щороку наукова бібліотека закуповує сучасну навчальну літературу з метою оновлення бібліотечного фонду та покращення книгозабезпеченості навчальних дисциплін, приділяючи особливу увагу спеціальностям, які нещодавно акредитовані у нашому університеті.
    Так, зокрема протягом осені 2021 р. за результатами відкритих торгів було придбано 681 прим. навчальних видань на загальну суму 221 тис. грн.
  Перш за все, необхідно зазначити, що цьогоріч вперше, наша книгозбірня придбала навчальні видання медичного спрямування для забезпечення спеціальності «Громадське здоров’я» завдяки співпраці з Ларисою Баль-Прилипко, деканом факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК, Наталією Слободянюк, заступницею декана цього ж факультету.

      Також цього року ми оновили фонд юридичної літератури.

     Не оминула увагою бібліотека й інші спеціальності.

   Нові підручники вже незабаром будуть доступні студентам нашого університету як в центральній бібліотеці, так і в філіях бібліотеки після їх оприбуткування.
    Водночас, шановне студентство, нагадуємо, що у бібліотеці ви завжди зможете підібрати необхідну та цікаву літератури на будь-який смак або ж скористатись електронними виданнями нашої бібліотеки.
     Тож, шановне студентство, поспішайте до бібліотеки за новими порціями знань!

Тетяна Безугла,
завідувачка відділу комплектування

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook