День відкритих дверей в Ірпінському фаховому коледжі НУБіП України

28 листопада 2021 року
     27 листопада Ірпінський фаховий коледж НУБіП України гостинно зустрів на Дні відкритих дверей потенційних абітурієнтів та їхніх батьків. До відеозустрічі в режимі онлайн приєдналися учні 9-х – 11-х класів загальноосвітніх закладів м. Ірпінь, м. Буча, смт. Гостомель, смт. Ворзель, м. Баришівка, м. Макарів та батьки абітурієнтів.
     Щоб допомогти молоді зробити свідомий і зважений вибір майбутнього, педагогічний колектив і студентська рада коледжу підготували цікаву онлайн-програму. На початку зустрічі учасників привітала Вікторія Сова, заступник директора коледжу, яка зазначила, що Ірпінський фаховий коледж НУБіП України – один з кращих закладів фахової передвищої освіти Київщини, має славну багаторічну історію становлення та розвитку, динамічно розвивається і має добрі традиції, які примножуються з року в рік.
     Статус відокремленого структурного підрозділу Національного університету біоресурсів і природокористування України надає коледжу можливість реалізації ступеневої системи вищої освіти в системі «коледж – університет». Випускники коледжу мають пріоритетне право продовжити навчання за бакалаврськими програмами в НУБіП України – одному з провідних закладів вищої освіти, науки і культури в Україні, а також на міжкафедральній навчальній лабораторії, яка функціонує на базі коледжу. Тільки за останні 3 роки продовжили навчання в університеті 234 випускники коледжу.
     Вікторія Сова детально розповіла про структуру коледжу, організацію освітнього процесу, досягнення здобувачів освіти, міжнародну діяльність та окреслила перспективи навчання випускників коледжу у базовому університеті.
Ґрунтовну інформацію щодо правил прийому, умов вступу, важливих дат вступної кампанії, порядком подання документів, розрахунку конкурсного балу тощо майбутні вступники отримали від відповідального секретаря приймальної комісії Оксани Погорілої. Відповідальний секретар наголосила, що з детальною інформацією щодо умов прийому можна ознайомитися на офіційному сайті коледжу в розділі «Абітурієнту» та запросила школярів відвідувати підготовчі курси, після успішного закінчення яких слухачеві видається сертифікат про завершення навчання із зазначенням отриманих додаткових балів, які додаються до конкурсного балу при вступі.
     Член студентської ради коледжу, голова студентської ради гуртожитку Олена Гура розповіла учасникам заходу про студентське життя в гуртожитку, дозвілля здобувачів освіти, а також запросила абітурієнтів стати частинкою студентської родини Ірпінського фахового коледжу НУБіП України.
    Про спеціальності, за якими здійснюється підготовка за освітньо-професійним ступенем фахового молодшого бакалавра, переваги та перспективи навчання в коледжі абітурієнти змогли дізнатися з відеороликів, підготовлених головами циклових комісій Іриною Вінник, Світланою Івановою, Олександрою Дуловою.
     Учасники зустрічі ознайомилися з проєктною діяльністю студентів спеціальності «Комп’ютерна інженерія», можливостями навчатися за академічними програмами CISCO та великим попитом на ринку праці IT-фахівців.
     Ми сподіваємося, що змогли допомогти абітурієнтам віднайти відповіді на питання, що їх цікавили. А запитували абітурієнти про терміни навчання, ким можна працювати по закінченню коледжу, чи всі бажаючі забезпечуються гуртожитком та ін.
 
     Дякуємо всім, хто приєднався! Слідкуйте за нашим сайтом та соціальними мережами, щоб не пропустити актуальні новини вступної кампанії.
     Докладну інформацію щодо Вступу-2022, роботи підготовчих курсів, етапів вступної кампанії тощо також дізнатися:
на сайті коледжу http://iek.irpin.com/
сторінці коледжу у Facebook https://www.facebook.com/vpnubipiek/
звернувшись за телефоном (068) 601-26-37.
     Приєднуйтеся до нашої Viber-спільноти «Вступ-2022» за цим же номером.
 
 
Оксана Погоріла,

відповідальний секретар приймальної комісії 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook