Чергове засідання сектора «Наука та інновації» Ради докторів наук факультету ветеринарної медицини пройшла продуктивно

26 листопада 2021 року

25 листопада відбулося засідання сектора «Наука та інновації» Ради докторів наук факультету ветеринарної медицини. Із вступним словом виступив декан факультету, доктор біологічних наук, професор, академік Національної академії аграрних наук України Микола Цвіліховський. Він акцентував увагу на роботі ради та активності докторів наук а саме: підготовці наукових кадрів найвищої кваліфікації – докторів наук, нарощуванні кількості наукових публікацій у міжнародних наукометричних виданнях SCOPUS і Web of Science, впровадження у практику ветеринарної медицини власних розробок з метою забезпечення позабюджетних надходжень і наповнення спецфонду.


Керівник сектора Ради докторів наук, доктор ветеринарних наук, професор Дмитро Засєкін разом з членами ради розглянули та внесли доповнення до плану роботи на 2021–2022 рік.


Обговорене питання щодо створення у рамках сектора консультаційного центру з підготовки до фахових іспитів за освітньо-науковим ступенем доктор філософії та проведення досліджень, наукового консультування керівників бюджетних і госпдоговірних наукових тематик факультету, започаткування дієвої співпраці сектора з Малою академією наук України в питаннях підготовки до конкурсів учнівських наукових проектів та ін.

Олена Журенко,
вчений секретар сектора, доктор ветеринарних наук


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook