Конструктивний діалог: першочергові завдання, цілі та стан готовності перед поверненням студентів в гуртожитки

25 листопада 2021 року
     25 листопада під головуванням ректора, професора, академіка Станіслава Ніколаєнка відбулось зібрання із заступниками директорів/деканів, завідувачами гуртожитків та керівниками господарських служб.

  

     Станіслав Миколайович розпочав із надважливого питання, а саме вихід на очний формат навчання студентів 1 та 2 курсів. Ректор зазначив, що до приїзду мешканців гуртожитки мають бути у 100% готовності, окрім загальних постулатів, першочерговим є стала температура в кімнатах (не менше 17 °C) і постійне та безперебійне постачання гарячої води. Очільник університету чітко окреслив завдання для керівників господарських служб, рішуче зазначивши, що недоліки мають бути виправлені у найкоротші терміни. Станіслав Миколайович, перш за все дбає та турбується за здоров’я, комфорт студентів, їхній розвиток, безпеку тому дав вказівку директору студентського містечка Сергію Стецюку забезпечити повною мірою гуртожитки засобами індивідуального захисту.

  

  

     Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, продовжив засідання, вкотре наголосив на важливість виходу студентів на очну форму навчання та складання сесії в аудиторному режимі. Крім цього, проректор звернув увагу заступників директорів/деканів на необхідність побудови діалогу зі студентами та важливість проведення щеплення проти COVID-19, адже такий крок, може вберегти кожного від страшної недуги. Також закликав постійно моніторити стан здоров’я мешканців, і при випадках захворювання негайно інформувати.

  

  

     Сергій Стецюк у своєму виступі надав чітку інформацію щодо кількості студентів, які пройшли процедуру поселення в гуртожитки, скільки студентів проживає на даний час та яку кількість мешканців 1 та 2 курсу очікуємо на повернення в гуртожитки. У зв’язку з цим, він зауважив, що основним напрямком роботи студентської ради є слідкування за поведінкою студентів в гуртожитку і санітарним станом кімнат, на що просив звернути увагу при повернені студентів в гуртожитки.
     Наголосив, що не менш важливою є підготовка до виселення студентів магістратури другого року навчання, яка незабаром розпочнеться. Заступникам директорів/деканів спільно із завідувачами гуртожитків необхідно донести до студентів процедуру виселення та оформлення акту прийому-передачі житлового приміщення. Директор студентського містечка дав вказівку завідувачам гуртожитків пильно слідкувати за процедурою виселення мешканців, станом кімнат, зняття з місця реєстрації, а для хлопців - зняття із військового обліку. Особливу увагу потрібно акцентувати на загальному стані кімнат, кожен студент повинен здати кімнату у ідентичному вигляді в який його заселили.

  

     На завершення Сергій Васильович закликав усіх присутніх заступників директорів/деканів та керівників господарських служб до спільної роботи, адже конструктивний діалог запорука ефективної співпраці на результат.

Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівці студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook