Увага! Внесено доповнення до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України»

25 листопада 2021 року
     З метою підвищення ефективності роботи Екзаменаційних комісій (ЕК) зі встановлення відповідності рівня освітньої підготовки кадрів до вимог освітньо-професійних (освітньо-наукових) програм та присвоєння їм кваліфікації за ступенем вищої освіти «Бакалавр» чи «Магістр» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України вчена рада університету затвердила доповнення, що внесені до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України» (протокол № 4 від 24 листопада 2021 р.).
 
     Внесені доповнення до пункту 2.2. (після першого абзацу) стосуються розширення переліку вимог до призначення голів Екзаменаційних комісії з освітніх програм спеціальностей, за якими здійснюється підготовка бакалаврів і магістрів, а саме:
 
Одна особа не може призначатися головою Екзаменаційної комісії з декількох освітніх програм однієї спеціальності підготовки бакалаврів чи магістрів, а також на різних факультетах (ННІ) на один календарний рік.
Декан факультету, директор ННІ і завідувачі випускових кафедр не можуть призначатися головою Екзаменаційної комісії з освітніх програм спеціальностей, за якими здійснюється підготовка бакалаврів чи магістрів на факультеті (в ННІ) і на кафедрі.
При призначенні головами Екзаменаційних комісій з освітніх програм спеціальностей підготовки бакалаврів чи магістрів слід запобігати виникненню конфліктів інтересів (наявності родинних зв’язків) між головами Екзаменаційних комісій і деканами факультетів, директорами ННІ та науково-педагогічними працівниками.
Рекомендується призначати головами Екзаменаційних комісій з освітніх програм спеціальностей підготовки бакалаврів чи магістрів завідувачів кафедр і професорів з близько профільних факультетів чи ННІ.
 
     З повним текстом «Положення про екзаменаційні комісії у НУБіП України» з внесеними доповненнями можна ознайомитися на офіційній веб-сторінці університету https://nubip.edu.ua/node/12654 у рубриці «Освітня діяльність», розділі «Положення» п. 7.
 
Ярослав Рудик,
начальник навчального відділу
Оксана Зазимко,

заступник начальника навчального відділу 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook