На економічному факультеті відбулася 75 науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів»

25 листопада 2021 року
     25 листопада 2021 року на економічному факультеті відбулася 75 науково-практична студентська конференція «Концептуальні засади розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів».

     В конференції прийняли участь понад 120 учасників, серед яких були представники й вітчизняних закладів вищої освіти, а саме: ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України», ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України», ВСП «Рівненський фаховий коледж», Миколаївський національний аграрний університет, Вінницький національний аграрний університет, Вінницький гуманітарно-педагогічний коледж.

     Зі вступним словом до студентів звернувся декан економічного факультету, доктор економічних наук, професор
Анатолій Діброва.
  У своєму виступі «Європейський зелений курс: потенційні можливості та виклики для розвитку аграрного сектору економіки України», Анатолій Діброва окреслив основні проблеми та можливості, які вкрай необхідно вирішувати фахівцям на сучасному етапі розвитку аграрного сектору економіки.

     Доцент Юлія Негода виступила з доповіддю на тему «Розвиток жіночого підприємництва в Україні» в якій звернула увагу на основні проблеми та переваги жіночого бізнесу в Україні.

     Доктор економічних наук, доцент Мірзоєва Тетяна у своєму виступі «Досягнення України на світовому ринку товарів і послуг» охарактеризувала 10 товарів і послуг, які використовують в усьому світі.

    Під час секційних засідань конференції свої дослідження презентували студенти, в яких розглядалися питання присвячені проблемам формуванню та розвитку аграрного сектору економіки України в умовах глобальних викликів, питання фінансових пріоритетів сучасного економічного простору, банківського та страхового забезпечення бізнесу. Досліджено проблеми та перспективи розвитку біржової діяльності в агробізнесі, а також бухгалтерського обліку, оподаткуванню та контролю суб’єктів господарювання.
 
 
 
 
 
Організаційний комітет дякує всім учасникам конференції!
 
Олена Жарікова,
секретар конференції

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook