Співбесіда керівництва університету з переможцями рейтингового голосування на посади керівників відокремлених структурних підрозділів – фахових коледжів

25 листопада 2021 року
     24 листопада під головуванням ректора Станіслава Ніколаєнка відбулася нарада керівництва університету з питань розгляду кандидатур на посади директорів відокремлених структурних підрозділів НУБіП України – фахових коледжів.

     Згідно положення «Про конкурсний відбір на посаду керівника відокремленого структурного підрозділу НУБіП України – фахового коледжу», наглядова рада Університету пропонує ректору укласти контракт з переможцями конкурсного відбору, які здобули більшість голосів в результаті рейтингового голосування.
     Начальник відділу кадрів Микола Михайліченко проінформував присутніх про результати виборів та представив переможців конкурсного відбору, після чого відбулося обговорення кандидатур на посади керівників ВСП – фахових коледжів.

     Станіслав Ніколаєнко наголосив на різкому скороченні кількості вступників з відокремлених структурних підрозділів, причиною якого є низька організація профорієнтаційної роботи та недостатній рівень підготовки студентів. Серед основних вимог до кандидатів ректор окреслив необхідність відчувати стрімкий рух світових тенденцій у науці та освіті, виконати всі заплановані заходи та стратегічні плани, зробити все можливе, щоб реалізувати у повній мірі потенціал закладу та колективу.

     Василь Шинкарук закцентував увагу на зменшенні кількості випускників коледжів при вступі на спеціальності до базового закладу, тому головним завданням новообраних керівників структурних підрозділів є постійне збільшення кількості вступників до базового закладу. Також Василь Дмитрович наголосив на важливості кожного відокремленого структурного підрозділу в житті базового закладу, лише тісна та плідна співпраця дасть змогу бути конкурентноздатним на сучасному ринку надання освітніх послуг.

     Підводячи підсумки ректор побажав не втрачати напрацьованих позиції, активно взаємодіяти з керівництвом університету, радами роботодавців та місцевою владою, дбати та захищати колектив, збільшувати контингент студентів та рівень їхньої фахової підготовки.

Богдан Опальчук ,
заступник начальника відділу регіонального розвитку,
координації діяльності ВСП,
дистанційної освіти та заочного навчання

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook