СТУДЕНТСЬКЕ СВЯТО У ГУРТОЖИТКУ

18 листопада 2021 року

 

01Мешканці  гуртожитку люблять свою гостинну домівку та вміють поєднувати навчання з розвагами. Вважають, що студентські роки ‒ найкращі у житті, якщо минають вони саме у гуртожитку.

17-го листопада, разом із студентством усього світу, студентська родина гуртожитку відзначили Міжнародний день студента – свято, що зближує та об’єднує молодь, символізує юність, красу, романтику. Студенти - це люди, які не вміють нудьгувати. Зате вони вміють з будь-якого заходу влаштувати свято і розвагу.

181345678910111213141516171920

Цього року актив гуртожитку підготував для студентів приємну несподіванку-привітання. Без уваги не залишились ніхто із жильців – всі отримали символічний подарунок, що принесло радісний настрій та атмосферу свята.

Ще довго не розходились студенти по своїх кімнатах. Від позитивних емоцій та кольорових кульок В коридорі, на кухні,у вестибюлі, на подвір’ї лунали привітання, веселий сміх та жарти, адже студентські роки запам’ятовуються не тільки безсонними виснажливими сесіями, а й такими веселими святами, як День студента!

Любов ГУРКО,
педагог соціальний
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook