Атестація аспірантів-гуманітаріїв: готуємо гідну наукову зміну

16 листопада 2021 року

   Згідно з Наказом ректора НУБіП України № 1156 від 27.10.2021 р. «Про проведення атестації аспірантів і здобувачів, які проходять підготовку в Національному університеті біоресурсів і природокористування України», 16 листопада відбулася атестація аспірантів і здобувачів гуманітарно-педагогічного факультету. На розширеному онлайн-засіданні наукової ради 29 аспірантів і здобувачів прозвітували про виконання освітньо-наукової програми доктора філософії за перше півріччя 2021-2022 навчального року.

   Атестаційна комісія у затвердженому складі на чолі з деканом факультету, доцентом І. Савицькою заслухала звіти молодих науковців, які доповіли про виконання індивідуального плану, зокрема його наукової складової. У фокусі особливої уваги атестаційної комісії були фактичний стан розроблення дисертації, апробація результатів дослідження та публікаційна активність.

   Аспіранти та здобувачі докладно розповіли про наукові праці, опубліковані за темою дисертації за звітний період, статті у наукових фахових виданнях України та виданнях, індексованих у міжнародних наукометричних базах, участь у науково-практичних конференціях. Наукові керівники навели стислу характеристику аспірантам і здобувачам, а завідувачі ознайомили з висновками кафедри щодо їх роботи.

 

   Високий рівень наукової підготовки та гарні показники за всіма видами діяльності продемонстрували аспіранти С. Михнюк (науковий керівник: проф. О. Кубіцький), О. Соколова (науковий керівник: проф. М. Максюта), О. Стукало (науковий керівник: проф. С. Амеліна). Гідну зміну становлять їм і молодші здобувачі – значний науковий потенціал виявили аспіранти 1 і 2 року навчання В. Шеховцова-Бурянова (науковий керівник: доц. І. Савицька), О. Гассаб (науковий керівник: проф. В. Шмаргун), В. Сорокін (науковий керівник: проф. В. Стрілець), В. Гонтар (науковий керівник: доц. В. Культенко).

 

   За результатами обговорення звітів членами атестаційної комісії прийнято рішення про атестацію аспірантів і здобувачів. Голова атестаційної комісії І. Савицька привітала аспірантів, здобувачів і наукових керівників з успішною атестацією, закцентувавши на необхідності не зупинятися на досягнутому, а підвищувати показники виконання освітньо-наукової програми, провадити наукові дослідження та активно апробовувати їх результати.


Олена Балалаєва,
секретар наукової ради гуманітарно-педагогічного факультету

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook