Засідання навчально-методичної ради

22 листопада 2021, 13:00
Онлайн

Засідання навчально-методичної ради відбудеться 22 листопада о 13:00 в режимі онлайн.

 

1. Про завершення 1 семестру 2021-2022 н.р. та підготовку до зимової сесії (доповідає – Рудик Я.М.)

2. Про зміни та доповнення до «Положення про екзаменаційні комісії у НУБІП України» (доповідають –Зазимко О.В.)

3. Про затвердження переліку ОП, які підлягають акредитації у 2022-2023 н.р. (доповідає – Кліх Л.В.)

4. Інформація про результати вибору студентами денної форми навчання вибіркових дисциплін на 2022-2023 н.р. та підготовку «Каталогу вибіркових дисциплін освітніх програм підготовки «Магістр» та ОС «Бакалавр» на 2022-2023 н.р.» (доповідають – Зазимко О.В., Колеснікова О.М.)

5. Про відкриття нової освітньої програми «Інжиніринг електроенергетичних систем з відновлюваними джерелами» у рамках спеціальності 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка з метою підготовки студентів ОС «Бакалавр» (доповідають – Каплун В.В., Ковальова В.Є.-гарант ОП)

6. Про перерозподіл ліцензійного обсягу підготовки студентів ОС «Бакалавр» між спеціальностями 201 Агрономія та 203 Садівництво та виноградарство та перерозподіл максимального обсягу державного замовлення на денну форму навчання ОС «Бакалавр» (доповідає – Тонха О.Л.)

7. Про виділення обсягу для набору здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Журналістика» ОС «Магістр» (денна форма ‒ 30 осіб; заочна форма ‒ 30 осіб) за рахунок перерозподілу ліцензійного обсягу університету для другого (магістерського) рівня.

8. Про перерозподіл ліцензійного обсягу підготовки здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за ОПП «Міжнародний туристичний бізнес» (спеціальності 242 «Туризм») у кількості 70 осіб (доповідає – Микицей Т.Д.)

9. Про результати засідання комісії з академічної доброчесності (доповідає – Кіщак Т.С.)

10. Про рекомендацію до друку рукописів підручників та навчальних посібників (доповідає – Касаткін Д.Ю.)

11. Різне.

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook