ХХІ радіодиктант національної єдності

9 листопада 2021 року

Щороку Всеукраїнський радіодиктант єднає сотні тисяч людей із України та з-за кордону. Але 9 листопада 2021 року захід став надзвичайно значимим для всіх українців, адже за умов карантинних обмежень ми маємо просторову  віддаленість один від одного.

До міжнародного флешмобу в День української писемності та мови долучилися і студенти коледжу та написали ХХІ радіодиктант національної єдності.

Це прекрасна нагода не тільки перевірити свою грамотність, але й продемонструвати, що ми, українці, пишаємося нашою мовою. В умовах карантину та дистанційного навчання, коли більшість навчального та пізнавального матеріалу опановуємо самостійно, дуже важливо не втратити відчуття єдності та приналежності до спільної справи. І це чудово, що такою спільною справою, що згуртувала всіх українців, цілі родини, стало написання радіодиктанту. Це єдність, якої нам так не вистачає останнім часом.

Й ще це нагода не лише посвяткувати, а й попрацювати в ім’я мови, яка завжди була і є найважливішою ознакою національної належності людини й ознакою самостійності держави.

 

  

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook