Першокурсники спеціальності «Інформаційні системи і технології» поспілкувались зі стейкхолдером Борисом Демченко

5 листопада 2021 року

4 листопада 2021 року викладачі кафедри інформаційних систем і технологій провели online зустріч студентів 1 курсу спеціальності «Інформаційні системи і технології» зі стейкхолдером Борисом Демченко - Project Manager компанії Softlist LLC.

Основні сфери діяльності компанії Softlist є: постачання прикладного та спеціалізованого програмного забезпечення, проєктування та побудова інформаційної інфраструктури, розробка та впровадження рішень у сфері інформаційної безпеки, розробка та впровадження рішень для спільної роботи на базі Microsoft 365, надання консалтингових та професійних послуг у сфері інформаційної безпеки, впровадження документообігу та оптимізація бізнес-процесів, створення web-порталів, web-сервісів для органів державної влади.

В ході зустрічі були розглянуті питання пов’язані з розподілом ролей, обов’язків та відповідальності всіх учасників проєкту. Було розглянуто декілька конкретних практичних кейсів. Борис Демченко поділився своїми знаннями і досвідом щодо роботи з замовниками. Показав, як і яке програмне забезпечення використовується сьогодні для управління і контролю виконання проєктів.

Студенти активно задавали питання і отримували змістовні відповіді. В ході дискусії викладачі кафедри обговорили зі стейкхолдером які управлінські, професійні, технічні навички повинен здобути студент під час навчання в університеті, на які компетентності потрібно звернути увагу при підготовці фахівців.

 

Надія Іванченко, доцент кафедри інформаційних систем і технологій

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook