Студенти коледжу – учасники і переможці Всеукраїнської інтернет-олімпіади з української мови

2 листопада 2021 року

Упродовж жовтня студенти другого курсу ВСП «Ірпінський фаховий коледж НУБіП України» брали активну учать у Всеукраїнській інтернет-олімпіаді «Всеосвіта – Осінь 2021», що дало можливість їм розширити світогляд, поглибити наукову ерудицію, активізувати пізнавальну діяльність та навчальну мотивацію, узагальнити набуті теоретичні знання.

Викладач української мови і літератури Валентина Гапонова підготувала і залучила до участі в олімпіаді студентів груп. За результатами Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Всеосвіта – Осінь 2021» за високі досягнення, творчий і креативний підхід у вирішенні пропонованих завдань, старанність, вмотивованість, вміння нестандартно вирішувати завдання з підвищеним рівнем складності, за новизну і оригінальність виконання, за жагу отримання нових знань, бажання вчитися й розвиватися посіли призові місця і нагороджені дипломами студенти: Горбач Дмитро (гр. 208-Х) і Доманчук Людмила (гр. 204-М) – I місце, Гордіюк Богдан (гр. 208-Х) – II місце, Прокоф`єва Анна (гр. 205-Т) – III місце.

Педагогиня Гапонова В.М. отримала подяку за підготовку студентів до олімпіади.

Вітаємо викладача української мови Гапонову В.М. і всіх учасників та переможців Всеукраїнської інтернет-олімпіади «Всеосвіта – Осінь 2021»!

Валентина Гапонова,

викладач української мови і літератури


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook