Засідання навчально-наукової лабораторії біоекономіки факультету аграрного менеджменту за результатами CIHEAM Bari Mediterranean Innovation Agrifood week

1 листопада 2021 року
   Відповідно до Угоди про створення транскордонної органічної агропродовольчої відкритої екосистеми, укладеної між факультетом аграрного менеджменту НУБіП України і CINEAM Bari, центром післядипломної підготовки, прикладних наукових досліджень та розробки постійних партнерських дій у рамках міжнародних програм дослідження і співпраці Італії, учасники навчально-наукової лабораторії економічної теорії та біоекономіки долучились до CINEAM Bari Mediterranean Innovation Agrifood week.

     На засіданні наукової лабораторії біоекономіки обговорено тижневий захід на тему інновацій та створення стартапів у Середземноморському регіоні. Ініціатива проходила з 25 по 28 жовтня 2021 року і зібрала близько 100 гостей серед стартаперів, тренерів, сільськогосподарських підприємців - з Італії та середземноморського регіону - i міжнародних експертів у сфері інновацій.
     Цілями названих подій визначено: сприяння стратегії сталого розвитку агропродовольчого сектору в Середземномор’ї, підтримка успішних стартапів, поглиблення стратегічних аспектів зміцнення інноваційної екосистеми.

   В рамках заходу проведено Міжнародний семінар «Діалоги про інновації в середземноморській агрохарчовій системі», на якому обговорено провідну ідею створення сприятливого середовища для сталого розвитку агропродовольчого сектору як опори соціально-економічного зростання країн Середземномор’я шляхом залучення молоді та поєднання інновацій та конкурентоспроможності. Студенти наукового гуртка «Макроекономічні аспекти економічного зростання в Україні» долучились до обговорення.

Олена Коваль,

доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook