LISDEREVMASH 2021: День фахової освіти

September 30, 2021
м. Київ, Міжнародний виставковий центр

   Вже традиційним заходом на Міжнародній виставці технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості LISDEREVMASH 2021 стало проведення профорієнтаційних лекцій від провідних представників галузі. Більше ніж 150 студентів Житомирського технологічного коледжу, Лубенського лісотехнічного коледжу, Малинського лісотехнічного коледжу та Київського вищого професійного училища деревообробки завітали на організований захід. 

  Завідувач кафедри технологій та дизайну виробів з деревини Олена Пінчевська привітала молодь і ознайомила з останніми новинками деревообробної галузі та перспективами подальшого професійного розвитку в її царині, розповів про історію становлення спеціальності «187 Деревообробні та меблеві технології» в НУБіП. Завідувач кафедри детально розповіла про умови вступу, навчання на підготовчому відділенні, олімпіаду для вступників, кадровий потенціал викладачів, перспективи працевлаштування.

   Випускник кафедри Володимир Вакулик, комерційний директор ПП БК «Технологічне бюро» в своїй доповіді наголосив, що для обслуговування сучасного меблевого та деревообробного обладнання потрібні висококваліфіковані спеціалісти, які завжди будуть затребувані на ринку праці.

   Продовжив цикл лекцій Геннадій Дорошенко, технічний директор ТОВ «Будівельна зірка» (представник австрійського виробника HPL-панелей «Fundermax»), який детально розповів про сучасний матеріал HPL- панелі з якими ми все частіше стикаємося, наприклад облицьовані ресторани швидкого харчування «Макдональдс».

   Третім спікером був Валерій Сухицький, фаундер дизайн-агенції «SV & Partners», який розповів про майбутні тенденції у проектування меблів та розробці обладнання для деревообробної та меблевої галузі.

   Наостанок «запалила» аудиторію Леся Лобатюк, керівник відділу проектів за напрямом «Меблі та двері» міжнародної компанії «МИРТ», яка розповіла про особливості роботи в деревообробній та меблевій галузі та закликала студентів набувати нових знань при будь-яких обставин!

Щиро дякуємо організаторам та спікерам за можливість організовувати профорієтаційний«майданчик» на провідній галузевій виставці!


О. Баранова
ст. викладач кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини
Ю.Лакида
доцент кафедри технологій та
дизайну виробів з деревини

 

 

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook