Кафедра економіки радо вітає абітурієнтів

29 September 2021, 13:14

 День відкритих дверей − це особливий день у житті кожного закладу освіти, окремого факультету чи кафедри. Такий захід проводиться з метою ознайомлення майбутніх абітурієнтів із життям Університету, напрямами підготовки та спеціальностями навчального закладу.

29 вересня 2021 року в Університеті відбувся День відкритих дверей для випускників Києва та Київщини і кафедра економіки взяла у ньому активну участь. Зокрема, учасниками заходу на запрошення НПП кафедри стали випускники Баришівського НВК «Гімназія − ЗОШ І-ІІІ ступенів» Київської області, Фастівського академічного ліцею № 9 Київської області, Ірпінської СЗОШ № 2, Красилівської ЗОШ Броварського р-ну Київської області, гімназії 179, спеціалізованої школи 64 та спеціалізованої школа 92 ім. І. Франка м. Києва.
 
\
Окрім того, завдяки декану економічного факультету Діброві Анатолію Дмитровичу абітурієнти змогли познайомитися з аудиторним фондом як факультету, так і кафедри економіки – на фото навчальна аудиторія 408 корпусу 10.
 
 
А завідувач кафедри Байдала Вікторія Володимирівна коротко, але максимально інформативно розповіла абітурієнтам про переваги спеціальності «Економіка» та побажала зробити правильний вибір майбутньої професії.
 
 
 
Вікторія Володимирівна наголосила, що у рейтингу професій, які сьогодні обирає молодь, професія економіста є затребуваною, а популярність її пояснюється тим, що з дипломом економіста можна піти і в наукову сферу, і у виробничу, стати керівником підприємства, обіймати посади у міністерствах чи муніципальних органах влади.
 
Доцент кафедри економіки,
Тетяна Мірзоєва
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook