Щотижнва нарада із завідувачами: нагальні проблеми в гуртожитках, обговорення особливостей проживання студентів в умовах запровадження жовтої карантинної зони

24 September 2021, 11:27
     Щоп’ятниці у студентському містечку відбувається зібрання із завідувачами гуртожитків, на якій обговорюються повсякденні питання функціонування гуртожитків та проблеми, що виникають в ході проведення робіт по покращенню побутових умов проживання мешканців. На зборах 24 вересня 2021 року був присутній проректор з навчально-науково-виробничих питань і адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко.

     На порядку денному найважливіші питання, серед них: підготовка гуртожитків до зимового періоду і опалювального сезону, термінові ремонтні роботи, проживання студентів в умовах запровадження жовтої карантинної зони тощо.
     Кожен завідувач гуртожитку розповів про першочергові завдання, які необхідно зробити у гуртожитках та на прилеглій території. На нараді підняли нагальні питання про заміну склопакетів, ремонту вхідних дверей, ремонтів душових кімнат, встановлення ринв, козирків на вікнах, ремонт кухонь, туалетів, кімнат для умивання тощо. Обговорили використання енергоресурсів і водопостачання в гуртожитках. Облік та списання показників і ведення журналів. Переглянули план поточних та капітальних робіт на 2021-2022 навчальний рік. Валерій Іщенко відповів на всі запитання та прохання завідувачів і наголосив – «Об’єм роботи великий, є над чим працювати, задачі поставлені і зрозумілі – продовжуємо активно покращувати матеріальну базу і побутові умови».

     Не менш важливим питанням порядку денного є виїзд студентів з гуртожитку на час дистанційного навчання. Директор студентського містечка Сергій Стецюк наголосив завідувачам звернути велику увагу і проінформувати, щоб мешканці гуртожитку, які виїжджають додому, здали постільну білизну, особисту постільну білизну забрали додому або охайно склали, винесли зайві речі та сміття з кімнати, обов’язково відключили з електромережі усі електроприлади (зарядні пристрої, комп'ютери, ноутбуки….), забрали цінні речі з кімнати, розморозили, вимили та вимкнули холодильник. Також обговорили стан забезпечення, наявності і використання антисептичних та дезінфікуючих засобів, дотримання маскового режиму мешканцями та працівниками гуртожитків і обов’язковий температурний скринінг.

     Сергій Васильович наголосив про необхідність контролю за проживанням студентів в гуртожитку, їхню поведінку і постійний моніторинг кількості проживаючих. Студенти і працівники гуртожитків повинні мати повагу один до одного, ввічливо спілкуватися і з розумінням відноситися до кожного.
     І на завершення продуктивної наради директор студентського містечка підкреслив, що ми не маємо зупинятися на поліпшенні умов проживання студентів, надалі продовжуємо покращувати матеріальну базу, побутові умови і головне продовжуємо ремонтні роботи в гуртожитку.

Мирослава Терлецька,
провідний фахівець студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook