Отримай 20 додаткових балів при вступі до НУБіП України

February 25, 2021

     Триває реєстрація для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні серед бажаючих продовжити своє навчання у закладах вищої освіти України у 2021 році. За даними Українського центру оцінювання якості освіти, станом на сьогодні зареєстровано близько 150 тисяч осіб, що обрали більше 600 тисяч тестувань.

    НУБіП України активно підтримує ініціативу молодого покоління в отриманні якісної фахової підготовки, даючи можливість навчатися у провідному науково-дослідницькому університеті країни.
     Нині заклад здійснює підготовку за 44 спеціальностями, більшості з яких надається підтримка, особливістю якої є участь у Всеукраїнській Олімпіаді, що дає унікальну можливість отримати до 20 додаткових балів до оцінки сертифіката ЗНО з одного відповідного предмета при розрахунку конкурсного бала і є ключовим при вступі на місця державного замовлення.
     З 11 січня 2021 року триває реєстрація для участі у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти. Станом на сьогодні,взяти участь в Олімпіадах виявили бажання понад 900 осіб, які прагнуть перевірити свій рівень знань та у майбутньому стати частиною великої студентської родини НУБіП України.
     Найактивніше реєструються учні з Київської області (229 осіб), міста Києва (165 осіб), Черкаської (102 особи), Чернігівської (88 осіб) та Житомирської (45 осіб) областей.

 

     Найбільшою популярністю користуються спеціальності факультету захисту рослин, біотехнологій та екології, факультету тваринництва та водних біоресурсів, гуманітарно-педагогічного факультету.
     Вступники мають змогу взяти участь в Олімпіадах НУБіП України щонайбільше з п’яти навчальних предметів та використати при вступі кращий результат. Нагадаємо, що 20 балів, отриманих за результатами 2 туру Олімпіади додаються до конкурсного показника з відповідного предмета, тобто оцінки ЗНО.

     Реєстрація для участі відбувається шляхом заповнення Google-форми за наступним посиланням https://surl.li/ipgh та буде тривати до 19 березня 2021 року.

     Перший тур буде проведено 1-7 квітня 2021 року. Учасники, які наберуть більше 75 балів, допускаються до участі у другому турі, що пройде 23-25 квітня 2021 року. Обидва тури Олімпіади передбачають дистанційну участь за базі платформи Olympus.

 

     Радимо усім бажаючим взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУБіП України, не зволікати та швидше переходити за наступним посиланням для реєстрації https://nubip.edu.ua/node/29143.

 

     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].

Оксана Гончарук,
заступник відповідального секретаря
приймальної комісії

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook